הקפה שלנו
בשנים האחרונות צמחה תרבות הקפה בישראל בקצב מהיר ואיתה גם איכות הקפה שמוגש בבתי הקפה ובמסעדות.
קפה ויקולו - בר קפה לאירועים, הוקם בעזרת ניסיון של שנים במסעדנות והיכרות מעמיקה עם עולם הקפה, במטרה להביא את הקפה האיכותי ביותר גם לתחום האירועים.
בכדי לספק קפה ברמה הגבוהה ביותר אנו מקפידים על מספר כללים חשובים:
פולי קפה איכותיים
תערובת הקפה מורכבת מ- 100% פולי קפה מזני ערביקה מובחרים אשר ידועים בטעמם המלא ובאחוזי הקפאין הנמוכים. הפולים מיובאים מבית הקלייה הותיק של Diemme הנמצא בעיר פאדובה אשר בצפון איטליה ופועל משנת 1927.
טחינת הקפה
פולי הקפה שלנו נטחנים במקום האירוע. מטחנה איכותית היא אחד הגורמים המשפיעים ביותר על טעם הקפה הסופי, טחינה מדויקת של הפולים מבטיחה ארומה משכרת וטריות מירבית של הקפה.
אספרסו נוצר על ידי חליטה של פולי קפה טחונים. בכדי להכין אספרסו עשיר, מזרימים כמות קטנה של מים על סף רתיחה ובלחץ גבוה דרך פולי קפה טחונים ודחוסים. חליטת הקפה שלנו, מתבצעת במכונות מבית VBM איטליה אשר מספקות קפה מלא בארומה וטעם נפלא.
מכונות הקפה
הבריסטות של ויקולו
בריסטה, ברמן קפה, מנצח על כל הגורמים ומכין עבורכם את הקפה הטעים והארומתי. בכדי לדעת להקציף חלב בטמפרטורה הנכונה ולהגיע למרקם, חלק, מפנק וקרמי של הקפוצ'ינו, נדרשים ידע וניסיון. הבריסטות של ויקולו עברו הכשרות בתחום הקפה, וצברו ניסיון של שנים בבתי קפה ומסעדות מובילות בארץ.
הבר המעוצב, הקפה האיכותי והצוות האדיב והמקצועי, הופכים כל אירוע לחוויה איטלקית מושלמת.